Dödsbo Borås

Flydéns Group AB – dödsbo Borås

Vi vet att det är tungt när en anhörig har dött. Det är mycket med det praktiska som ska ordnas och det kan vara som att en börda faller från axlarna på de närstående till den avlidne om de kan få hjälp med att bli av med ett dödsbo.

Vi vänder oss bland annat till er i Borås som har ett dödsbo som ni vill bli av med. Hör av er så bokar vi in ett besök och kommer och kikar. Vill ni anlita oss så skriver vi ett avtal och ni ger oss en nyckel för att ni ska slippa komma och öppna för oss. Givetvis tar ni hand om det som ni vill behålla, och resten tar vi med oss.

Ni kan kontakta oss både via mejl eller telefon eller direktmeddelande på Facebook. Även om ni har någon fråga eller fundering så ser vi fram mot att ni hör av er.

Inte nog med detta, vi erbjuder även en helhetslösning som är synnerligen prisvärd. Då ingår flyttstädning, och vi kan också fräscha upp bostaden med målning och tapetsering eller reparationer. Det är mycket bekvämt att anlita oss!

 

 

Övrig service

Vi köper även upp konkursbon, helt eller delvis.
Tjänster som att röja ut och städa bostäder i äldreboenden, eller att vi flyttar delar av bohag exempelvis från lägenhet till äldreboende erbjuder vi också. Vi kan även röja hos er, i bostäder, källar- vindsförråd och mycket annat! Alltid till rimliga priser. 

 

Betalningsalternativ

Swish, kontant eller faktura, betalningsalternativen är många, välj det som passar dig bäst.

Vill du ha en offert?
Skicka e-post där du kortfattat beskriver till exempel bostaden som du vill få hjälp med til: info@flydens.se eller på sms till 0765- 640 640, Caroline.

Hur många rum, yta i kvm, är det en lägenhet eller ett hus? Önskar ni en helhetslösning med röjning och städning och var bor ni? Ta gärna bilder, det underlättar för oss!

Dödsbo Borås

Flydéns Group AB

0765-640 640
info@flydens.se

   

Telefontider

Måndag - Fredag
09:00 - 17:00