Tjänster

Dödsbo/bohag

Vi vet att det är tungt när en anhörig har gått bort. Det är mycket med det praktiska som ska ordnas och det kan vara som att en börda faller från axlarna på de anhöriga om man kan få hjälp med att bli av med ett dödsbo.
Är ni intresserade av att vända er till oss så bokar vi in ett kostnadsfritt hembesök. Vill ni anlita oss så skriver vi ett avtal och ni ger oss en nyckel för att ni ska slippa komma och öppna/låsa. Givetvis tar ni hand om det som ni vill behålla innan bestämt startdatum, och resten tar vi med oss och hanterar på bästa möjliga sätt, det som är användbart skänks tex bort och det som ska kaseras hanteras miljösmart på återvinningsstationen för företag, vi sorterar alltid innan. Skulle det finnas saker av större värde diskuterar vi pris på detta och drar av eller köper upp, ni behöver alltså inte plocka ut allt innan för att vända er till någon annan för den saken om ni inte vill.

Kontakta oss via mejl,telefon eller direktmeddelande på Facebook.
Även om ni har någon fråga eller fundering så ser vi fram mot att ni hör av er.

Övrig service

Utöver dödsbo och bohagslösningar erbjuder vi även flytt till äldreboende, vi hjälper er att röja ut hela bostaden som ska lämnas och flyttstädar så det är godkännt. Vi kan även bidra med själva flytten till äldreboendet vid behov.

Vind/källare/garage utröjning är du i behov av enbart mindre tjänster som detta så ordnar vi även det och kör till  återvinningsstation och/eller skänker bort det som är användbart.

Betalningsalternativ

Det vanligaste våra kunder väljer är faktura som betalningsalternativ, kreditupplupplysning görs innan jobbet påbörjas i vissa fall. Vi kan även ställa fram fakturan så den överlappar vid en bostadsförsäljning så ni inte behöver ligga ute med kostnaden innan. 

Rutavdrag kan också användas på vissa delar av arbetet, detta gör du förfrågan om till oss, det är viktigt att tänka på att det ej gäller på dödsbo (källa: skatteverket) vi gör alltid ett fast pris med er för att komma ner lite i pris samt undvika arbete på timmar där det kan ticka på över vad som är tänkt.

Vill du ha en offert?
Skicka e-post där du kortfattat beskriver till exempel bostaden som du vill få hjälp med til: info@flydens.se eller på sms till 0765- 640 640, Caroline.

Hur många rum, yta i kvm, är det en lägenhet eller ett hus? Önskar ni en helhetslösning med röjning och städning och var bor ni? Ta gärna bilder, det underlättar för oss!

 

Flydéns Group AB

0765-640 640
info@flydens.se

   

Telefontider

Måndag - Fredag
09:00 - 17:00